LN-YBC

Kontakt meg

Company logo design
Logo Design

Vingen

Den bakoverskrådde vingen av mikset konstruksjon har en UA 2 profil. Den innerste delen av vingen er rektangulær og den ytterste delen er avsmalnende og utstyrt med vingetupper. Hovedbjelke av multilag hardtre i 30% av vingens lengde. Flaps og balanseror kommer ut fra den bakre lansgående bjelken. Ribbene i hovedvingens fremkant er laget av kompositt/skum, de andre spantene er av tre. Fra hovedvingens fremkant er vridningboksen dekt med kompositt sandwich, resten av vingen er dekt av PES duk. Balanseror og flaps er av samme konstruksjon. Senter seksjonen er sveiset av høykvalitets stålrør.

Haleflater

De T-formede haleflatene er av mikset konstruksjon. Den horisontale haleflaten har trapesform og danner en stiv stabilisator og høyderor. Tildekkingen av torsjonsboksen i høyderoret er av laminat, spantene er av tre. Tildekkingen er av PES duk. Den vertikale haleflaten har trapes form. Side rors flaten er en integrert del av kroppen. Rorene er av fullaminert skall.

Sparkling av T-hale og høyre vinge

Venstre vinge på undersiden. Inspeksjonsluke for balanserors stag er limt inn med epoxy, og sparklet igjen for å få en pen overgang. Litt lenger bort sees pitotrøret for fartsmåleren.

Ferdig sparklet venstre vinge på undersiden. Vi ser de kraftige boltene som fester vingene til kroppen. Balanserorstaget, slange for statisk og dynamisk trykk og kontakt for strobes, er også synlige.

T-Halen er ferdig lakkert. Det er brukt 2 lag med 2 komponent akryllakk som er iblandet 10% mykner.